Среда, 27.05.2015.

Спортски савез Србије је доделио Мајску награду, највише друштвено-спортско признање Србије, председнику СТСБ Душану Османагићу, за посебан допринос развоју спорта у Републици Србији. Додела награде је одржана у суботу 23. маја, у 12 часова, на свечаности у Дому Народне скупштине , уз присуство водећих људи српског спорта и државне званичнике.
Понедељак, 13.10.2014.

Обавештавамо све чланове СТСБ да је после више од две године нашег инсистирања, Стонотениски савез Србије донео одлуку да се 5 столова са пратећом опремом "уступе на коришћење Стонотениском савезу Београда за одржавање такмичења". Истом одлуком је Стонотениском клубу ИМТ додељено 5 столова са пратећом опремом "на трајно коришћење". Одлуку је у име СТСС потписао председник Зоран Калинић. Такође, можете преузети и записник о преузимању опреме.

С обзиром да је очигледно направљена разлика у формулацији - трајно коришћење за СТК ИМТ и коришћење за одржавање такмичења за СТСБ,  руководство СТСБ ће инсистирати да се одлука прецизира сходно одлуци ИО СТСС. Предметна опрема ће бити коришћена на предстојећем "Трофеју Београда", а након тога ће УО СТСБ донети одлуку о њеном даљем коришћењу.

Преосталих 5 столова и друга опрема се и даље налазе у поседу СТК ИМТ у магацину фабрике ИМТ на Новом Београду. СТСБ ће и даље инсистирати да се спречи продаја опреме којом располаже СТСС и да се установе критеријуми на основу којих ће она бити додељивана клубовима у Републици.

Предраг Милићевић
ген. секретар СТСБ


Среда, 02.10.2013.

У организацији Стонотениског савез Београда – регион Београд, под покрoвитељством Секретаријата за спорт и омладину Београда, одржан је стонотениски камп у Кучеву од 22. до 30. августа 2013. Учесници кампа су били смештени у хотелу "Рудник" у Кучеву, у изванредним условима, са спортско-рекреативним делом који обухвата полуолимпијски затворени базен и теретану. На кампу је учествовало 24 млада играча и играчица, 4 тренера и 1 спаринг партнер.

Руководилац припрема је био проф. Владимир Мраовић, а тренери су били Нада Цветковић, Љубомир Петровић и Ђукић Милош. Спаринг партнер је био Звонимир Бритка. Видео извештај са кампа можете погледати на следећем линку. Фотографије можете погледати испод овог текста.
Уторак, 15.01.2013.

У периоду од 08.01.2013. године до 15.01.2013. године, Стонотениски савез Београда - регион Београд, уз помоћ Секретаријата за спорт и омладину града Београда, организовао је припреме за стонотенисере и стонотенисерке из млађих категорија. Учесници су смештени у хотелу ''Рудник'' у Кучеву. 

Тренинге води шеф стручног штаба СТСБ-а, Владимир Мраовић, уз помоћ тренера Љубомира Петровића. Као спаринг партнер припремама присуствује Звонимир Бритка. У оквиру програма ''Олимпијска солидарност'', припремама се прикључио и Ilie Lupulesku. Дана 12.01. и 13.01.2013. године, одржан је семинар тренера. Позвани су сви тренери из клубова који имају рад са млађим категоријама. Практични део семинара одржао је Ilie Lupulesku, док је теорију и предавање обавио председник СТСБ-а Душан Османагић.
Уторак, 16.10.2012.

У недељу 14.10. у СЦ "Шумице" са почетком у 9 часова је одржан Трофеј Београда 2012. Комплетне резултате можете преузети овде.
designed by Aleksandar Gosić
stonitenis.rs
Форум сајта stonitenis.rs
Напомена: Ставови који су изречени на форуму нису ставови СТСБ-а, већ самих учесника у дискусијама.

Архива вести
Записници са скупштина и УО
Подаци о клубовима и играчима
Школски стони тенис
Предлози и иницијативе
Судије